Bröllopsfeber

Vinn ert DRÖMBRÖLLOP!

Välkommen att tävla i Vinn Ert Drömbröllop! Värde ca 250 000kr! Tävlingen består av tre delar.

Första delen är en motiveringsdel. Där ni ska skriva en motivering på varför JUST NI skall vinna tävlingen. Det kan vara en rolig, eller romantisk berättelse om hur ni träffades, ett rim eller liknande. OBS! tänk på att alla motiveringar kommer att vara synliga för alla, så undvik känsliga detaljer som ni inte vill att man ska kunna läsa.

Andra delen är en frågedel. Under varje Sponsor, så ser ni dels värdet på deras bidrag, samt en fråga. De flesta frågorna är kopplade till varje sponsors produkt eller verksamhet och är ni osäker på svaret så är ett tips att klicka på loggan, så hamnar ni på sponsorns hemsida, där svaret på frågan ofta finns.

I det fall en vinnare inte kan utses efter dessa två delar ( se ”Tävlingsvillkor” nedan), så finns en röstningsdel, där alla kan rösta på bästa motivering. Ni får en länk till er motivering och kan självklart skicka den till alla nära och kära för att de ska kunna rösta på just er.

Tävlingsvillkor

1. Det brudpar med flest antal rätt svar vinner.
2. I den händelse att fler än ett brudpar har lika många antal rätt, så väljs det brudpar med bäst motivering ut av en jury av de brudpar som har flest antal rätt och utses som vinnare.
3. I händelse av en oenig jury gällande bästa motivering och en tydlig vinnare ej kan utses ej heller baserat på sin egna motiveringen, så blir det brudpar med flest antal röster av svenska folket på motiveringen vinnare OBS! Brudparets motivering kommer att vara synlig på internet, så man ska inte skriva personliga eller privata saker som man inte vill att andra människor ska kunna läsa.

Vinnarna underrättas av Bröllopsfeber. Juryns beslut kan inte överklagas, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Eventuella kostnader som tillkommer i vinsterna betalas av vinnarna själva. Alla vinster är personliga, tidsbegränsade och kan inte bytas ut mot andra varor eller säljas vidare. Vinnarna kan även komma att presenteras redaktionellt. Anställda på Bröllopsfeber och ovan nämnda samarbetspartners och sponsorer får inte deltaga i tävlingen. Tävlingen gäller endast inom Sverige. Tävlingen pågår till och med den 27 februari 2023När skall ni gifta er?
 


 Jag har läst och godkänner tävlingsvillkoren och vår Integritetspolicy!
 Jag vill ha Bröllopsfebers nyhetsbrev och erbjudanden!